آیا این سند معتبر است برای شکایت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲ #81234930

سلام وقت بخیر
اخیرا سندی به دست من رسیده که از سند فروش قدیمی میباشد مربوط به حدود ۱۸۰ سال پیش که در این سند ذکر شده که عمه پدربزرگ پدرم سهم پدری خودش را به شخصی دیگر واگذار کرده و یک نفر دیگر اسم پدر بزرگ پدرم را هم در زیر خط متن اصلی کنار نامه فروشنده نوشته که متن سند فروش نشون میده که اسم پدربزرگ پدرم جعل شده و فقط سهم دختر فروش رفته. الان زمین در تصرف اون خریدار نیست و آن فردی که معتمد روستا بوده و با سواد بود در واقع زمین رو تصرف کرده و الان در تصرف خاندان اونهاست. الان ما میتوانیم به همراه کسی که سهم عمه پدربزرگ پدرم را خریده به دادگاه شکایت کنیم؟ متصرفان فعلی هیچ سندی برای این زمین ندارن زمین حدود ۱۰ ساله که شده جز استثنائات و داخلش ساخت ساز هم شده. این سند فروش رو مهر افراد با سواد قدیم پاش زده شده
آیا این سند معتبر است برای شکایت؟ ایا ما که در واقع از ابتدا سندی نداشتیم و اجداد ما به صورت عرفی مالک این زمین بودند می توانیم بر اساس این فرضیه که اسم جدمان به جعل در این سند آورده شده شکایت کنیم و زمین را پس بگیریم؟
یا باید خریدار ابتدا شکایت کند و زمین را پس بگیرد و بعد ما از ایشان بگیریم؟
با فرزندان خریدار هماهنگ هستیم و اونها قبول دارن که دو دانگ از زمین برای ماست و اونا فقط سهم دختر رو میخوان؟
تکلیف ما با متصرفان فعلی چی هست؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بافرض اینکه اگر جرم جعل صورت گرفته بعلت شمول مرور زمان واینکه بعضی افراد فوت نموده اند شکایت هیچ اثری ندارد ولی درباره قسمتی از زمین که انهایی که به مالکیت شما اقرار ضمنی دارند میتوانید طرح دعوی کنید