آیا بعد از اتمام قرارداد و تحویل کالا با گذشت زمان می توان نسبت به عیب کالا از فروشنده شکایت نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #81233

سلام من یه ماشین خریدم که به شرط فنی سالم به من فروخته شد ولی در قولنامه موردی بابت این نوشته نشده است ماشین هنوز سند نخورده و ظرف کمتر از یک ماه واشر سر سیلندر زد که وقتی تعمیرش کردم دوباره بعد از ده دقیقه دچار مشکل شد و ضمن مراجعه به تعمیرگاه متوجه شدند قبلا سیلندر ماشین ترک خورده و فقط با چسب چسبانده بودند که عکس گرفتم و مشکل حالا عود کرده است که تا به حال حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خرج کرده اما هنوز هم خرج دارد با بنگاه تماس گرفتم گفت فروشنده زیر بار جبران خسارت نمی رود و گفته دو سال بدون مشکل سوار می شده است و من عرض کردم شکایت خواهم نمود لطفا منو راهنمایی کنید در ضمن همه فاکتورها با تاریخ و اظهاریه جوشکار سیلندر هم بابت خرابی از قبل موجود است

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید براساس این خیار و یا تدلیس در معامله میتوانید معامله را فسخ کنید

درصورتی که ضمن معامله خیار عیب را ساقط نکرده باشید براساس این خیار و یا تدلیس در معامله میتوانید معامله را فسخ کنید البته در صورتی که ضمن قول نامه این حق را ساقط نکرده باشید که در این صورت هم اگر با شرایطی میتوان معامله را فسخ کرد