آیا با توجه به اقرارنامه ای که در دست ماست و در آن قید شده پول کل یک چهارم را پدر من داده است، میتوانیم ثابت کنیم که مالک یک چهارم هستیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۰ #81230688

با سلام
پدر من در سال ۶۴ مقدار یک چهارم از زمینی به مساحت ۲۳هزار متر را از پسرعموی خود خریداری کرد و بواسطه اعتمادی که به او داشت قولنامه عادی را از او نگرفت، بعدا پسرعموی پدرم بدون در جریان گذاشتن پدر من مقدار ۷ هزار متر از زمین مذکور را فروخت و در سال ۸۵ پدر من درخارج از کشور بود، با یک جلسه محلی با برادران پدرم یک قولنامه عادی از باقیمانده زمین را در اختیار عموهایم قرار داد، که علاوه بر اسم پدر من نام دو نفر از عموهایم را نیز بعنوان خریدار ذکر کرده است و امضای پدر من در این سند نیست و ذکر شده که زمین های فروخته شده، پولش را عموهایم گرفته اند که پدر من چون امضا نکرده و هیچ گونه وکالتی جهت فروش زمین به پسر عمویش نداده است، بعد از اعتراض پدر اینجانب طی یک جلسه دیگر یک تقسیم نامه ای با حضور همه و چند نفر شاهد تنظیم گردید که در ان قید شده چون پدر من پول زمین را داده است، مقدار ۶۰۰متر به یکی از عموها و مقدار ۲۶۰متر به عموی دیگر واگذار و مابقی زمین به پدر من تعلق دارد و اصل تقسیم نامه در دست ماست و انها حتی کپی هم ندارند ولی بعد از مدتی دوباره عموهایم اعتراض دارند و میگویند سهم ما کم است از طرفی قبل از این موضوعات پدر من یک قولنامه عادی دیگر که نشان دهنده یک چهارم کل زمین است، از پسر عمویش گرفته بود و ما بواسطه اعتراض انها طرح دعوی کرد ه ایم.

آیا انها با توجه به اقرارنامه ای که در دست ماست و در آن قید شده پول کل یک چهارم را پدر من داده است، میتوانیم ثابت کنیم که مالک یک چهارم هستیم؟
و آیا انها میتوانند با ارائه شاهد دروغین حق پدرم را سلب کنند؟

ضمنا ما علاوه بر اقرارنامه شاهد هم داریم حتی پسر عموی پدرم و برادرانشان که خود را به دروغ مالک قلمداد میکنند، بارها و بارها اقرار کرده اند که پول زمین را پدرم داده است.

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا بایدعرض شود پرونده شما بشدت فنی و مشکل است
ثانیا همه کار ممکن است و تنها بایدادعاهایتان را بتوانید اثبات کنید

آیا انها با توجه به اقرارنامه ای که در دست ماست و در آن قید شده پول کل یک چهارم را پدر من داده است، میتوانیم ثابت کنیم که مالک یک چهارم هستیم؟

بله در صورتی که در دادگاه اثبات شودکه اقرارنامه صحیح است به نفع شما حکم داده می شود
و آیا انها میتوانند با ارائه شاهد دروغین حق پدرم را سلب کنند؟
شما می توانید شاهد های طرف مقابلتان را جرح کنید
ضمنا ما علاوه بر اقرارنامه شاهد هم داریم حتی پسر عموی پدرم و برادرانشان که خود را به دروغ مالک قلمداد میکنند، بارها و بارها اقرار کرده اند که پول زمین را پدرم داده است.