محاسبه دقیق مبلغ دیات چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۴ #81222190

باسلام و خسته نباشید
ممنون میشم مبلغ دقیقا دیات فوق را که در زیر درج شده است محاسبه کنید و به ریال یا تومان ذکر کنید
۱- جراحت خطی قدام هنجره، راست گردن ۲-کبودی ناحیه چپ گردن ۳-خون مردگی ملتحمه چشم چپ ۴-جراحت خطی گونه راست (حارصه) ۵- شکستی استخوان بینی موارد فوق بر اثر اصابت جسم سخت
معاینه مجدد یک ماه بعد لازم است
و در معاینه مجدد و بهبودی بدون عیب صدمات ذکر شده قبل درمان خاتمه و بابت جراحت خطی قدام حنجره و راست گردن معادل دو درصد (۲%) دیه کامل خون مردگی ملتحمه چشم چپ معادل یک هزارم (۰/۰۰۱) دیه کامل ارش تعیین میگردد.
در سال ۹۹ آیا نرخ دیه تغییر خواهد کرد همانند سال ۹۸؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با مراجعه به قسمت محاسبات حقوقی سایت نسبت به محاسبه میزان دیه اقدام نمایید
میتوانید مشاوره تلفنی رزرو و جزییات را از وکلای سایت جویا شوید