آیا این موضوع در روند شکایت من از مشتکی عنه تاثیر خواهد داشت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۲ #81206036

با سلام و احترام
در یک معامله و قرارداد شفاهی خود را با نام مستعار معرفی و وارد معامله شدم. اکنون علاوه بر مواجه با مسایل حقوقی ( طلب مازاد بر برآورد هزینه اولیه و عدم اتمام کار در موعد مقرر و …)، به مسائل کیفری ( سرقت، تخریب اموال و ورود غیرمجاز و …) نیز برخورد کرده ام. آیا این موضوع در روند شکایت من از مشتکی عنه تاثیر خواهد داشت؟ البته نه در پیام ها و نه به شکل کتبی جایی خود را با نام مستعار معرفی نکرده ام ولی شرایط به گونه ای است که نمی توانم منکر این موضوع گردم. در پایان لازم به ذکر است که هیچگونه ضرر و زیانی از طرف بنده متوجه طرف مقابل نشده است.

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به موضوع مطروحه ابتدا اثبات انجام معامله توسط شما الزامی است.

سلام
هر چند با نام خودتان معامله نکردید معامله باطل نخواهد بود اما ابتدا باید در دادگاه حقوقی ثابت کنید که معامله توسط شما انجام شده است.