اگر رای دادگاه برای من حبس باشد به زندان بروم من از کار اخراج میشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۴ #81150876

با سلام
بنده در یک دعوا که فامیلی بود اصلا دخالت نکردم ولی شاهد دروغین برده اند و ثابت کردند که من توهین و فحاشی و کتکاری کردم از آنجا که من تازه استخدام شده ام

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دفاع با شما و اثبات این ادعا با آنها میباشد
حبس به سختی صادر میشود

سلام
پرونده شما نیاز به بررسی دارد
ایا شغل شما دولتی یا خصوصی
چون در تعلیق کار متفاوت است
اگر خصوصی بله ولی اگر دولتی باید بررسی شود

گرچه نوع توهین و فحاشی مشخص میکند که مجازات چیست که حبس هم جز مجازاتهای آن هست اما چنانچه فاقد سابقه باشید احتمال جزای نقدی و یا تعلیق مجازات برای شما در نظر گرفته خواهد شد

بعید است به واسطه اتهاماتی که ذکر کرده اید حکم حبس صادر شود . معمولا در چنین مواردی موضوع با محکومیت جزای نقدی خاتمه خواهد پذیرفت .

سلام مجازات توهین شلاق یا جزای نقدی می باشد برفرض شهادت شهود هم میتوانید ازخودتون دفاع بکنید تا تبرئه بشید در صورت نیاز میتوانید از خدمات مشاوره تلفنی با بنده بهره پند گردید تا باتوجه به توضیحاتی که ارائه میدید راهکارهای مناسب ارائه گردد.