آیا پدر می تواند دختر مجرد خود را از خانه بیرون کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۱۵ #81146

سلام و خسته نباشید،
دختری بیست و سه ساله هستم، پنج سال است که سرکار هم میروم، استخدام آموزش پرورش هم هستم.
پدر من مدام در خانه بنده را مورد استهزاء وخشونت کلامی قرار می دهد و در مواردی هم مورد ضرب و شتم قرار می گیرم، مانند دیشب. اوایل شروع به کارم بارها مانع خروج من از منزل میشد و آبروی من را در محل کارم برده بود. به زور وسایل شخصی ارتباطی من که خودم خریده ام را یا غصب می‌کند یا آسیب می رساند. الان هم هربار مشکلی پیش می آید، می گوید ناراحتی از خانه من برو.
سوالی که دارم اینست که آیا حق بیرون کردن من از خانه را دارد؟
حق کتک زدن من بخاطر زمان خروج و ورودم به منزل را دارد؟ (دختر معقولی هستم، چادری هستم، -خود پدرم ولی مذهبی نیست- هرگز تا دیروقت بیرون از منزل نمی مانم، اما دائم ورود و خروج مرا چک می کند، یک بار حتی گوشی موبایلم را سر یک ساعت دیر کردن خرد کرد.)
از کودکی مرا مورد ضرب و شتم قرار می داد. واقعا دیگه نمی‌کشم. چکار باید کنم.
اگر واقعا بخواهم از خانه بروم چه؟
اصلا حق این حجم از دخالت در زندگی مرا دارد؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازطریق قانونی و طرح دعوا می تواندشما رابیرون کند . ولی عموما درعمل خیلی کم پیش می آید .

حق کتک زدن ندارد

این حجم‌دخالت راندارد .‌

سلام پدر ولی شماست اما هیچ کس حق کتک زدن و آسیب رساندن به دیگری را ندارد. در هر حال چون شما از سن حضانت خارج شده اید ، می توانید به طور مستقل زندگی کنید و حتی اگر پدر شما را از خانه بیرون کند ، در هر دو صورت باید تا زمان ازدواج نفقه شما را پرداخت کند .