آیا در طلاق توافقی،زوجه میتواند با بخشش مهریه و نفقه برای زوج شرط بگذارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۲ #81141098

با عرض سلام
زمانی که زن و شوهر درخواست طلاق توافقی داشته باشند و در آن زن بر سر بخشش مهریه و نفقه خود و مرد با مطرح نکردن مسئله خیانت و ناشزه به توافق طلاق رسیده باشند، آیا زن می تواند برای بخشش مهریه و نفقه خود شرط بگذارد؟که در صورت تهدید جانی و آبرویی امکان برگشت مهریه وجود داشته باشد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله هر گونه شرطی قابل استناد است ولی بهتر است برای ضمانت خسارتی را در نظر بگیرید .

بله. در مصالحه هر شرطی که خلاف قانون نباشد امکان پذیر است.و مورد حمایت قانون

طلاق توافقی . یعنی توافقی که موردقبول طرفین است . وقتی زوجین هردوقبول کنند منعی ندارد

باسلام مبنا توافق طرفین است در بحث توافق هر شرط و تعهدی را می‌توان ذکر و تصریح نمود

سلام بله امکان پذیر است . در طلاق توافقی هر گرنه شرطی که خلاف قانون نباشد قابل درج می باشد .

سلام
شما وقتی مهریه خود را ابراء کنید دیگر نمی توانید رجوع کنید به مهریه خود
مخصوصا اگر این اتفاق در دادگاه بیافتد و قاضی هم رای به گرفتن تمامی حق و حقوق کند

اما همسر شما می تواند در قراردادی مستقل در محضر خانه اسناد رسمی به شما تعهد دهد هر زمان که راز شمار ا افشا کرد متعهد باشد صد سکه مثلا به شما بدهد
موفق باشید

بله در مقام مصالحه هرگونه شرط و شروطی قابل وضع و توافق است‌. و این شروط مورد حمایت قانون است.