آیا من و نفر دوم در مورد بدهی بوجود آمده تعهدی داریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۹ #81138132

با سلام و عرض ادب، نامه ای از سازمان تامین اجتماعی واحد اجراییات بابت بدهکاری در خصوص حق بیمه و متفرعات آن و با عنوان بازداشت نامه شخص ثالث برای بنده صادر شده است.
من و دو نفر از اعضای خانواده در سال ۸۹ اقدام به تاسیس شرکت سهامی خاص نمودیم ، من ۱ سهم (رئیس هیات مدیره) ، نفر دوم ۱ سهم (نایب رئیس)و نفر سوم ۹۸ سهم(مدیرعامل و عضو هیات مدیره) داشته و حق امضا با مدیر عامل (نفر سوم) بوده است.
بنده و نفر دوم بصورت صوری در این شرکت عضو بودیم و قرار بود هیچگونه نفعی و ضرری بابت قراردادها نداشته باشیم.
قراردادهای در سال ۹۱ و ۹۲ انجام گرفته که مدیرعامل امضا و در خصوص اجرای آن اقدام نموده و ما هیچگونه اطلاعی در خصوص آنها نداریم. از آنجا که بدهی بیمه ای در آن زمان ها به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نشده است طی این سال ها جریمه زیادی در نظر گرفته شده است.
سوال بنده اینه آیا من و نفر دوم در مورد بدهی بوجود آمده تعهدی داریم از آنجا که کلیه قراردادها با شخص مدیر عامل صورت پذیرفته و می بایست ایشان کلیه تعهدات را برآورده کنند؟
در صورتیکه جواب مثبت است شما در این خصوص می توانید به ما مشاوره بدهید که آیا می توانیم مبلغ مورد تعهد را کم کنیم؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مسئولیت پرداخت بدهی شخص حقوقی برعهده مدیران و به میزان سهم و به نوع شرکت بستگی دارد .موضوع بدهی بیمه باید مشخص باشد بیمه کارکنان یا بیمه پیمانکاری ماده ۳۸ ، در هر صورت قابل طرح دفاع ، معافی ت یا تقسیط می باشد .