چطور میتونم دستگاه ها رو رفع توقیف کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱,۱۵۲ #81134959

مامورین با ورود به منزل ۵ عدد دستگاه ماینر را توقیف کردند. پرونده به تعزیرات ارجاع شده. ماینر ها از فروشنده معتبر خریداری شده و اطمینان داده اند که بصورت قانونی و با برگ سبز وارد شده اند. فاکتور با مهر هم دارم.

مشاوره حقوقی تعزیرات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اطمینان و قول شفاهی شما از اتهام مبری نخواهید شد از طرفی استخراج ارز دیجیتالی ممنوع است و به احتمال زیاد ضمن ضبط دستگاه ها جریمه نیز به شما تعلق خواهد گرفت

با سلام
در صورتی که دستگاه ماینر جهت پردازش اطلاعات با پرداخت عوارض گمرکی و برگ سبز بصورت قانونی وارد کشور گردیده اند می توانید به مرجع توقیف دستگاه مراجعه نمایید و با ارائه اسناد و مدارک مالکیت خود نسبت به رفع توقیف اقدام نمایید .

باسلام در صورتی که دستگاه ماینر جهت پردازش اطلاعات با پرداخت عوارض گمرکی و برگ سبز بصورت قانونی خریداری شده باشن میتوانید به مرجع توقیف دستگاه مراجعه نمایید و با ارائه اسناد و مدارک مثبته نسبت به رفع توقیف اقدام نمایید در غیر اینصورت رفع توقیف نخواهد شد

با سلام
نظر به اینکه تا کنون مجوز واردات ماینر جهت استخراج ارز دیجیتال ،اجرایی نشده است موضوع باید بررسی گردد.
دستگاه های ماینر برای دو امر مورد استفاده قرار میگیرند ۱-جهت پردازش اطلاعات ۲-جهت استخراج ارز دیجیتال
چنانچه دستگاه های ماینر مذکور با برگ سبز جهت پردازش وارد کشور شده و کلیه عوارض گمرگی آنها پرداخت شده باشد مشکل خاصی بوجود نخواهد آمد و دستگاه ها رفع توقیف خواهند شد.لیکن اگر جهت استخراج ارز دیجیتال وارد شده باشند موضوع متفاوت است.
صدور فاکتور دلیل قانونی بودن ورود دستگاهها به کشور نیست.
مشاور جهت ارائه راهکارهای قانونی بیشتر نیازمند کسب اطلاعات دقیق تر از سوی شماست.

با سلام
باتوجه به اینکه بکار بردن ماینر یاارز دیجیتالی غیرقانونیست ممکن است مجرم شناخته شوید
ومیتوانید با مراجعه به مرجع توقیف کننده پیگیری نمایید

باسلام با مدارک و ادله مثبته که دارید درخواست رفع توقیف از مرجعی که حکم توقیف صادر کرده را بکنید

درود بر شما، بایستی با مدارک موجود، به مرجع توقیف کننده مراجعه و درخواست رفع توقیف دهید.