چه مدت بعد از درخواست طلاق زوج ممنوع الخروج می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۸ #81118477

سلام وقتتون بخیر
متاسفانه من در شغلم شکست خوردم و بدهی بالا اوردم
همسرم می خواد ازم جدا شه ،درخواست مهریه داده ،می خواستم بپرسم چقدر طول می کشه بتونه منو ممنوع الخروج کنه ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ایشان باید از طریق دفتر خانه ازدواج درخواست صدور اجرائیه کند و سپس از طریق اجرای ثبت برای ممنوع الخروجی شما اقدام کند که معمولا کمتر از یک هفته زمان می برد.

سلام
اگر از طریق اجرائیات ثبت اقدام کند ، کمتر از ۱ ماه ممنوع الخروجی شما ممکن خواهد بود.

در اجرای ثبت اگر اقدام کنند حداقل سه روز و حداکثر یک هفته ممنوع الخروجی قابل انجام است.