تا چه مدت طول میکشه ابلاغیه صادر بشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۱ #81102328

سلام من از شخصی سریال تعمیری گوشی خرید میکردم ( سریال تعمیری به سریال گوشی های اوراقی که بلا استفاده هستند گفته میشه که از امتیاز ریجستری اون ها میشه بر روی گوشی های بدون ریجستر استفاده کرد و اگر گوشی اوراقی و کاملا خاموش باشد بعد از ۱۴ روز ثبت میشود که کاملا قانونی هم هست و در همتا فیلدی به اون اختصاص داده شده) اوایل سریال ها اوکی بودن و ثبت میشدند ولی بعد از ۱۴ روز متوجه شدم حدود ۳۰ تا از سریالا به دلیل رویت در شبکه رد شدند در حقیقت سریال گوشی های روشن مردم به من فروخته شد حالا اون شخص هم جوابگ نیس من هم شکایت کیفری کردم و ارجاع داده شد به فتا دوتا سوال دارم
اول این که چقدر احتمال داره به نتیجه برسم؟
و دوم اینکه الان ۱۳ روز از شکایت میگذره ولی ابلاغیه ای برام نیومده

مشاوره حقوقی تعزیرات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سامانه عدل ایران را چک کنید یا با داشتن کد رهگیری از طریق دفتر خدمات اقدام کنید

با سلام
اول این که چقدر احتمال داره به نتیجه برسم؟
اگر مدارک و شواهدی بر ادعای خود دارید میتوانید اثبات و نتیجه بگرید
و دوم اینکه الان ۱۳ روز از شکایت میگذره ولی ابلاغیه ای برام نیومده .
دادسرا روال کاری خود را طی و زمان بر خواهد بود زیرا در مرحله تحقیقات میباشد

نتیجه بستگی به تحقیقات دارد

از طریق سامانه adliran.ir پیگیری کنید اگر اطلاعاتی کسب نکردید به دادسرا مراجعه کنید.

نتیجه بستگی به تحقیقات پرونده دارد.

با سلام و احترام
شکواییه از طریق پلیس فتا پیگیری سپس به دادسرا ارسال میشود
و نتیجه شکایت شما بستگی به ادله و شرح پرونده دارد

سلام. سامانه عدل ایران را چک کنید برای روند پرونده. پلیس فتا تحقیقات انجام میده و بعد ارجاع میده دادسرا. اگر فروشنده را می شناسید یا از طریق شماره همراه یا موارد دیگری شناسایی کنند، براشون اخطار خواهد رفت جهت حضور در دادسرا. اینکه چقدر احتمال موفقیت هست، باید پروندتون بررسی بشه.