گفتند ما ماشین را فروختیم پول هم نداریم واریز کنیم؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۹ #81098491

سلام بنده بخاطر اعتماد در بنگاه خودرو یز را به قصد فروش قول نامه کردم و ماشی را خواباندم بدون هیچ مبلغ دو روز بعد قرار شد خریدار مبلغ کل را پرداخت کند پنج شنبه قرار داد و شنبه پرداخت وجه اما روزی که بنگاه رفتم وجه خودرو را بگیرم نه خریدار و نه صاحب بنگاه نبودند و شاگرد گفت هر دو سفر رفتند و تا اخر هفته نمی ایند و گفت برای بردن خودرو باید مول کمیسیون و خسارت را که جمعا ۷۵۰۰ می شود پرداخت کنید و بنده به ناجار این مبلغ را مرداخت کردم تا ماشین خودم را گرفتم البته ریسی اتحادیه تماس گرفت که وجه را پرداخت کنند گفتند ما ماشین را فروختیم پول هم نداریم واریز کنیم لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت پرداخت مبلغ مازاد می توانید دادخواست مطالبه استرداد وجه را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

فرض سوالتان را دقیق مطرح ننموده اید نمیتوان متوجه که آیا بالاخره ماشین را فروخته اید یا خیر؟اگر آری که چگونه حتی با اینکه خریدار آشنای بنگاه بوده،اما خودرو را به شما تحویل داده اند؟
علی ای حال،برای دریافت مبلغ واریزی ناحق،میتوانید دادخواست حقوقی استرداد وجه علیه صاحب حساب تنظیم نمایید

میتوانید بابت هزینه اضافی دادخواست استرداد وج اقدام کنید بابت قلنامه بین شما و خریدار شرط هر معامله سه روز می باشد اگه فسخ قرارداد بین فروشند ،خریدار به وجود آمده ؟ در این دو روز قانونی می باشد تخلفی صورت نگرفته