آیا مادرم اقدام به جدایی از پدرم کند،قانون نصف شدن اموال در این خصوص صدق میکند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۵ #81095034

سلام وقت بخیر.دختری ۲۰ساله و دانشجو هستم.به علت اینکه پدرم وضعیت زندگی که مغایر با شان انسان و همچنین شان خانواده مادرم،سو رفتار پدر،داشتن حکم حد و تعزیر پدر،قصد دارم خانواده را برای همیشه ترک کنم.در این سن نیاز به پشتوانه دارم.چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که طلاق از سوی پدر باشد و شرط تنصیف در سند ازدواج از سوی پدر امضا شده باشد نصف اموال به مادر تعلق خواهد گرفت

خیر اموال و دارایی زوج تنها زمانی مشمول قاعده تنصیف خواهد شد ک دادخواست طلاق از طرف زوج مطرح شود

در صورت دادخواست طلاق از جانب زوج شرط تنصیف اجرا میگردد. البته منوط است به ذکر آن در عقدنامه ( سند نکاحیه)

باسلام
خیر.درصورتی شرط تنصیف اجرامیگرددکه تقاضای طلاق از جانب زوج باشدودرخواست در اثر سوء رفتار و سوء معاشرت زوجه و یا تخلف زوجه از وظایفش در قبال شوهرنباشد

با سلام ، سعی نمایید صرفا در صورتی که راهی نمانده خانه را ترک کرده و حساب شده عمل گردد، هم چنین نفقه حق شما بوده که می توانید اقدام کنید؛ از اقوام و آشنایان جهت وساطت کمک بجویید و مراکز فعالان مدنی و حقوق زن نیز برای حمایت مناسب می باشند؛ آرزوی عاقبت بخیری.

سلام و درود
نصف شدن اگر در عقدنامه باشد و طلاق از سوی مرد باشد امکان دارد در غیر اینصورت خیر
اگر شرایط وجود ندارد از طریق مهریه و نفقه اقدام نمایید
موفق و موید باشید

با سلام .

از شرایط تنصیف ، درخواست طلاق از سوی زوج است .
مستقل شدن شرایط و پیش نیاز های خاص خودش را دارد