پرداخت ودیعه مورد رهن باید چه زمانی باشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۴ #81072

با سلام
قولنامه ای نوشته ایم برای رهن خونه
میلغی رو به عنوان بیعانه دادم ولی صاحب خونه عنوان می کنه دوباره مبلغی رو بده تا مستاجر قبلی پاشه
کلا ۲ چک دادم - یکی بیعانه و یکی دیکه برای مابقی رهن
چک اول رو نقد کرده
چک دوم رو گفتم هنگام تحویل کلید پرداخت می کنم
ولی اصرار بر پرداخت قبل تحویل داره
چکار کنم؟ اگر ملک در تاریخ مورد نظر که در قرارداد نوشته شده تخلیه نشه تکلیف من و چکی که برای همان تاریخ دادم بهش چی میشه؟ می تونه با چک من رو تحت فشار بزاره؟ من چجوری می تونم احقاق حق کنم؟
خیلی ممنون که به امثال بنده کمک می کنید.

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرتوافقی که درقرارداد قید شده ، می بایست اجرا شود

با درود فراوان
این موضوع به شما ارتباطی ندارد که وجه چک را قبل از ایفای تعهد پرداخت نمایید میتوانید وجه را تا قبل از انجام تعهد پرداخت ننمایید .