میتونم اعتراض کنم برای تاخیر تادیه طلبم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۶ #81058476

با سلام
خسته نباشید و وقت همگی وکلای عزیز بخیر
بنده در سال ۹۶ وام ازدواجم را به همسرم دادم اون زمان ۱۰ میلیون بود و اقساطش رو خودم پرداخت میکردم سال ۹۹ با شکایت بنده قرار شد ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومنی که قسط دادم اقا ماهیانه۵۰۰ هزار بدن و تاخیر تادیه فقط ۸۰۰ هزار قاضی رای دادن! آیا این صحیحه؟ یعنی این رو در نظر نمیگیرن که۱۰ میلیون اردیبهشت سال ۹۶ تحویل اقا یکجا شده و دوباره که وام ازدواج به بنده تعلق نمیگیره و یکبار ازین امتیاز میشه استفاده کرد و با گذشت ۳-۴ سال و این تورم ایا نباید اعتراض کنم برای تاخیر تادیه طلبم؟ در ضمنا لان اون مبلغی که من قسط دادم یعنی ۵ ملیون و پانصد هزار تومن و آقا دیگه ماهیانه پونصد هزار دادن و تموم شده فقط آخرش۸۰۰ هزار! اگه برم اعتراض کنم الآن آیا نتیجه میده؟ممنونم از زحمات و پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه خواهد شد

با سلام احتمالا برای قاضی محرز شده است که بارضایت دادین به همین خاطر این حکم صادر شده است بهرحال شما میتوانید اعتراض حق شماست

درود بر شما، تاخیر تادیه ارتباطی به تورم ندارد، بر اساس شاخص اعلامی بانک مرکزی و از زمان مطالبه محاسبه می‌گردد.

با درود اگر رای صادر شده امکان تغییر نیست مگر مهلت اعتراض باقی باشد.

خسارت تاخیر تادیه براساس شاخص بانک مرکزی است .

درود
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه می شود

درصورت اثبات ادعای خویش می توانید
درضمن چون در موعد مقرر مطالبه نکردید ازتاریخ مطالبه محاسبه می شود