آیا طرف مقابل می تواند بر علیه من حکم جلب بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۱ #81057738

من با شخصی در ترکیه دچار مشکل شدم ایشان به ایران برگشته و از من شکایت کلاهبرداری به واحد بین الملل قوه قضائیه کرده بنده هم همکنون ترکیه نیستم. و به دلیل کرونا نمی توانم از آمریکا برای دفاع از خودم برگردم
آیا این حکم جلب در ترکیه اعتبار دارد و یا در سراسر دنیا؟
اگر امکان گرفتن این حکم باشد چه مدت اعتبار دارد؟
در صورت داشتن اعتبار آیا درزمان ورود به ترکیه برای من مشکلی پیش می آید زیرا برای جمع آوری مدارک و ارائه به دادگاه باید به ترکیه برگردم
و طریقه واخواهی چگونه است

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
فقط به هنگام ورود به ایران اعتبار دارد

با سلام
حکم جلب اخذ شده صرفا در کشور ایران معتبر است و در صورت وارد شدن به خاک ایران بازداشت خواهید شد لذا اگر مدارک و مستندات در دست دارید به هنگام بازگشت به خاک ایران به همراه خود بیاورید .

حکم جلب صادره تنها در ایران اعتبار داشته و با اعلام مراتب به مبادی قانونی ورودی و خروجی ، در صورتی که به ایران مراجعت نمایید بازداشت خواهید شد .

اگر عملی که انجام داده تو ترکیه هم جرم بوده باشه واونجا محاکمه نشده باشه اگه محاکمه شده باشه دیگه بابت یه جرم دوبار محاکمه نمیشن