ترتیب تقسیم ارث چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۷ #81057418

ضمن تشکر از سایت کارشناسان محترم :
بعد از کارشناسی خانه ی ارثی و معلوم شدن سهم هرکسی اگه بعضیا قصد فروش داشته باشند و بعضیا قصد فروش نداشته باشند و اینها با اینکه در اولویت خرید هم هستند اما پول خریدش نداشته باشند تکلیف این خانه چه خواهد شد؟

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم توافق فروش مال مشاع

دو راه دارین یاتوافق یا فروش مال مشاع

درود
اگر توافق نکنید قابل فروش است.

با درود
می‌توانید تقاضای فروش مال مشاع را بنمایید، یا توافق کنید.

در صورتی که توافقی در فروش حاصل نشد.در دادخواستی تقاضای فروش مال را ارائه نمایید

باسلام
در صورت عدم توافق میتوانید از دادگاه درخواست فروش کنید.

درود بر شما، چنانچه در این خصوص اختلافی حاصل شود، لکن طرفین نتوانند با یکدیگر معامله را انجام دهند، اقدام به مزایده خواهد شد.