خواهرم بدون اجازه ی پدرم میتونه با اون آقا ازدواج کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۹ #81052979

خواهره بزرگترم قصد ازدواج با پسری رو داره که پدرم راضی نیست و خواهرم برای اذن ازدواج درخواست داده و دادگاه رای صادر کرده که اجازه ازدواج داده به خواهرم آیا الان خواهرم بدون اجازه ی پدرم میتونه با اون آقا ازدواج کنه؟ و اینکه آیا این رای صادر شده به دست اون آقا هم رسیده یا نه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله اگر چه پدر اجازه ندهند دادگاه درخواست خواهرتان را بررسی نموده و چنانچه عدم اجازه پدرتان را موجه ندانند حکم بر ازدواج خواهر تان بدون اذن پدر صادر می نمایند در این صورت خواهرتان می‌توانند بدون اذن پدر و با ارائه حکم به دفترخانه رسمی ازدواج ازدواج خود را ثبت نمایند

بله طبق حکم می تواند بدون اذن پدر با این آقا ازدواج کند

با توجه به حکم قطعی دادگاه خواهرتان مجاز به ازدواج است بهتر است با خواهرتان همکاری کنید.

با سلام
بله با صدور حکم به ازدواج ، میتوانند از طریق دفاتر ازدواج رسمی اقدام به ازدواج نمایند و نیازی به اذن پدر نخواهد بود. بله حکم به طرفیت از طریق خدمات سامانه ثنا ارسال خواهد شد

با سلام
بله با توجه به اجازه دادگاه می‌توانند با مراجعه به دفترخانه ازدواج نسبت به انجام و ثبت عقد نکاح اقدام کنند

براساس رای قطعی دادگاه مبنی بر اجازه ازدواج ،طرفین می توانند به دفترخانه ثبت ازدواج مراجعه و عقد نکاح را ثبت نمایند.