قاضی حکم داد تا ۱ مهر سند بزنه و جریمه در صورت انجام ندادن، ولی نزده است؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۰ #81050845

سلام، بنده ۱۱ ،۹۷ یک دستگاه پراید از همسایه مون خریدم قرارمون سند زدن حداکثر تا تاریخ ۴،۹۸ بود ولی نزد با هزار زحمت پارسال تعویض پلاک کردیم ولی قطعی نزد. من شکایت کردم، قاضی حکم داد تا ۱ مهر( چند روز پیش ) سند بزنه و ۱۰ م جریمه در صورت انجام ندادن، ولی نزد میخواستم ببینم من الآن چکار کنم ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت قطعی شدن حکم درخواست صدوراجرائیه به شغبه صادرکننده رای دهید

سلام اگر رای قطعی شده درخواست صدور اجراییه نماید

در صورت قطعی شدن حکم درخواست اجراییه به شعبه صادر کننده دهید

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید

سلام وقت بخیر

مراجعه به شعبه صادر کننده رای درخواست اجراییه کنید.

با سلام
با مراجعه به شعبه صادر کننده رای قطعی شده .دادخواست صدور اجراییه را مطرح کنید

سلام درخواست صدور اجراییه تشکیل پرونده اجرایی و معرفی به دفترخانه جهت تنظیم سند کنید