مفهوم رای تایید حکم غیابی دادگاه در مورد واخواهی مطالبه خسارت دادرسی

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۲ #81040115

این رای به چه معناست؟ واخواهی نسبت به رای صادره در مورد دعاوی آقای x به طرفیت آقای z مبنی بر مطالبه خسارات دادرسی همزمان با خواسته اصلی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه همزمان با خواسته اصلی و مطالبه بابت وجه... رسیدگی و طی دادنامه شماره ..... مورخ .... حکم غیابی تایید شد.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام رای اولیه دادگاه تایید شده است.

با سلام
واخواهی موثر واقع نشده و همان رای غیابی که قبلا صادر شده بود تایید شده است.

با سلام
چون خوانده دعوا حضور نداشتند و رای غیابی صادر شده،واخواهی کردند.

باسلام همان رای غیابی صادره تاییدشده وواخواهی رانپذیرفتند

با سلام اعتراض واخواهی رد شده و حکم غیابی اولیه تایید شده.

با درود ، رایی که در دادگاه بدوی درخصوص مطالبه اصل خواسته با خسارت تاخیر تادیه توام با خسارات دادرسی بصورت غیابی صادر شده بوده، پس از واخواهی ( اعتراض به رای غیابی) توسط محکوم علیه غیابی ،در همون شعبه بدوی عینا تایید و ابرام شده است. یعنی رای در دادگاه بدوی بصورت غیابی صادر شده بوده، محکوم علیه به رای غیابی اعتراض کرده و قاضی همان شعبه بازهم همان رایی که صادر کرده بود ،عین همان رای اولی را تایید می‌کند

حکم مورد واخواهی تایید شد