قولنامه را دزدیده و از بین بردند و خانه مذکور را فروختند، آیا میتوانم با توضیحات مندرجه زیر از طریق دادگاه اقدام کنم و حق خودمون را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #81033266

حدود ۱۷ سال پیش برادرم خانه ای را که به نام خود بود و البته تقریبا هشتاد درصد هزینه ساخت آن را پدرم داده بود در یک بنگاه املاکی در حضور دو شاهد(پدرم و عمویم )نصف ملک مذکور به نام سه نفر از برادران دیگر از طریق قولنامه انتقال داد. بعدها متوجه شدیم که این برادر اون قولنامه را دزدیده و از بین بردند و خانه مذکور را فروختند. آیا میتوانم با حضور دو نفر شاهد مذکور ( وویس آنها را هم دارم که گفتند این قضییه صحت دارد و اگر لازم باشد میایند و شهادت می دهند بر این قضییه) حق خود و اون دو بردار دیگرم را مطالبه کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بله شما دعوای اثبات وقوع بیع رو بدهید سپس متکی به شهادت شهود و سوگند میتوانید اثبات وقوع بیع را از دادگاه رای بگیرید سپس برای حقوق خود اقدام کنید