شراکت در خرید ماشین به صورت سه دانگ سه دانگ چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۱,۴۴۶ #81000

با سلام ماشین خریدیم شراکتی که سهم هر یک سه دانگ است اما پولی که از طرف ما داده شده بیشتر هست و ما قردادی در این باره با شریک نداریم و تنها سند ما صورتحساب بانکی پول های واریز شده است والان قصد تغییر دانگ سند را داریم میخاستم مراحل قانونی و یا هر راهی که برای تغییر دانگ سند وجود داره را بهم بگید با تشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، اگر طرف مقابل قبول دارد باید اقرار نامه بدهد

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداگر قراردادی ندارید و به صورت شفاهی گفته اید اثباتش باید بکنید .

باسلام درصورت اختلاف می‌توانید از فروشنده بخواهید باصورتحساب بانکی اقرارنامه ای تنظیم کند

اثبات مالکیت بسیار دشوار است

در صورتیکه سند به صورت سه دانگ سه دانگ میباشد یعنی مشترکا در خرید خودرو سهم دارید ولی اگر قراردادی نداشته باشید اثبات این موضوع سخت است.