عدم ایفای تعهدات برقکار ساختمان و شکایت از فروشنده ساختمان

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰ #80985585

با سلام و سپاس از بنیاد وکلا، جسارتا واحد آپارتمانی را که بنده خریداری نموده‌ام دارای تابلو برق هوشمند بوده که با ایرادات و نواقص بسیار همراه است. پس از درخواست‌های مکرر طی یک‌سال اخیر با مجموعه‌ای که برق‌کشی ساختمان را تعهد نموده است با عدم پاسخگویی از سمت ایشان مواجه شدم که هر روز دستگاه یا لوازم جدید بر حسب ایرادات برقی از بین می‌رود. لذا با توجه به اینکه قرارداد تیم برق‌کشی با مالکی بوده که بنده واحد را از ایشان خریداری نموده‌ام، آیا امکان طرح دعوا در دادگاه‌های صالحه برای اینجانب وجود دارد؟ قدردان شما هستم اگر راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا اظهارنامه ارسال کنید برای هر دو طرف و اگر نتیجه نداشت اقدامات بعدی تامین دلیل و مطالبه ضرر و زیان و ...

سلام ابتدا تامین دلیل نمایید و پس از آن از فروشنده ملک مطالبه خسارت نمایید

با سلام
ابتدا بایستی از شورای حل اختلاف تامین دلیل اخذ کنید سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید.

با سلام
قابل پیگیری است البته باید چند مورد را اثبات کنید. نقص در سیستم برق کشی و ورود خسارت و اینکه این خسارت از نقص سیستم برق کشی به شما وارد شده است را باید ثابت کنید. از طریق تامین دلیل اقدام کنید.