میتونم این زمینو حالت قول نامه ای بفروشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۲۹ #80983563

سلام وقت بخیر خسته نباشید من یه زمینی خریدم با سند منگوله دار و صاحب اصلی زمین فوت کرده و به نظر میرسه یک خط از نوشته های سند دست کاری و پاک شده سوالم اینه ایا میتونم این زمینو حالت قول نامه ای بفروشم؟ و دنبال کارای سند و شکایت و اینا نباشم چون خیلی زمان گیر هستش ممنون از توجهتون با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله. می توانید با سند عادی بفروشید ولی مسئولیت شما در خصوص ایراد سند در قبال خریدار باقی خواهد ماند

مانعی برای فروش با سند عادی وجود ندارد ولی پاسخگویی به ادعهای احتمالی در آینده بر عهده شما خواهد بود .

شما می توانید با قدلنامه بفروشید

سلام، در صورتی که شما دارای بیع نامه عادی هستید، می توانید به صورت سند عادی به شخص دیگری انتقال دهید. و حقوق خویش جهت ثبت رسمی ملک را به ایشان واگذار نمائید.

اگر به هر دلیل زمین مذکور مستحق اللغیر درآید و شما آن را فروخته باشید نسبت به خریداران بعدی مسئول خواهید بود.