حقوق مدیر ساختمان ۳۳ واحدی چقدر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۸ #80960

با سلام
بنده اکنون ۹ ماه است مدیر ساختمان شده ام . در روز تعین مدیر حاضرین در جلسه تصمیم گرفتند از محل دریافت شارژ ساختمان حقوقی به بنده پرداخت شود ولی مبلغ آن تعیین نشد و موکول شد به اینکه در ماه چقد پول جمع آوری می شود . اکنون سوالم اینه که حقوق مدیر یه مجتمع ۳۳ واحدی بطور معمول چقدر است ؟
سپاسگذارم .

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حداقل، حقوق اداره کار. بیش از آن توافقی و کمتر از آن غیر قابل توافق است.

نباید کمتر از حداقل قانون کار باشه

با سلام میزان دستمزد مدیر ساختمان براساس حداقل حقوق قانون کار محاسبه می گردد و قابل پرداخت به ایشان می باشد.

درود
در صورت تصویب پرداخت حقوق و عدم تعیین میزان ان ، حداقل پرداختی وفق مقررات اداره کار متصور است .

باسلام
باید براساس قانون کار و ساعات اشتغال محاسبه شود.

با سلام، بر حسب قانون کار مشخص می شود

باید بر اساس قانون کار محاسبه شود