آسیب بیمار در مرکز درمانی فیزیوتراپی و بخیه خوردن مجازاتی به همراه دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۳ #80956863

سلام.من فیزیوتراپیست هستم. دیروز توی مطبم یکی از بیماران سکته ای از روی تخت افتاد پایین و بالای ابروش بخیه خورد سی تی اسکن انجام دادم مشکلی نداشت. ولی استرس دارم اگه خانواده بخوان شکایت کنند.به چه صورتی هست و چه مشکلاتی برام پیش میاد؟من چیکار باید بکنم؟راه حل چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر قصور اثبات شود از جانب شما است شما مسئول میباشید

با سلام
در صورت شکایت وپس از بررسی و کارشناسی چنانچه قصوری از طرف شما و مجموعه باشه باید پاسخگو باشید

به نام خدا و با سلام
اگر شما در انجام وظیفه خود مرتکب قصوری شده باشید (با توجه به وضعیت بیمار و علم به آن اقدام لازم را انجام نداده باشید) مسئولیت دارید. البته ممکن است مسئولیت متوجه مرکز فیزیوتراپی نیز باشد، اگر نقص از وسایل یا امکانات بوده باشد
موفق باشید

سلام
طبعا مطلع هستید که موضوع بررسی به لحاظ تشخیص وقوع قصور و تقصیر در صلاحیت نظام پزشکی هست.