لغو قولنامه خانه با این مشکلات چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۴ #80939898

سلام
خانه ی ویلایی رهن و اجاره کردیم که طبقه بالا خانه صاحبخانه هست ولی خودش هرچند وقت گفته میاد تو قولنامه مستقل اجاره کردیم اما کلیدهای خانه بخصوص درب حیات صابخانه دارد ولی من قفل درب حیات عوض کردم یک هفته پیش آمد گفت چرا عوض کردی سکوت کردم
بعد این مامور برق آمده خانه نبودیم رفته همسایه گفته چرا جواب نمیدن اونم زنگ زده صابخانه بعد زنگ زده چرا شما خانه در باز نمیکنید فلان و ایثار
درصورتی که من خانه مستقل اجاره کردم و اون نباید کلید داشته باشه سنتی رفتار میکنه زن و بچه دارم
حالا میانه ما خراب شده گفتیم تحویل میدیم
آیا تحویل بدیم پول رهن درجا باید بده؟
حق با ما هست تو تخلیه کردن
راهنمایی کنید
ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اجاره عقد لازم است پیش از موعد نمی توانید تحویل دهید مگر به علتهای قانونی فسخ کنید.

درود بر شما، اجاره را نمیتوانید یکطرفه فسخ کنید مگر در صورت وجود خیارات فسخ، لذا بایستی مطابق قرارداد اجاره عمل کنید، چنانچه طبقه‌ی دیگر برای ایشان باشد، شما حق ممانعت از ورود ایشان و تعویض قفل را نخواهید داشت.

سلام
اجاره عقد لازم است. بنابراین شما نمی توانید بصورت یک طرفه آن را به هم بزنید و فسخ کنید. پس باید در این مورد با موجر توافق نمایید. ضمنا ایشان نمی توانند بدون اجازه وارد حیاط بشوند و تعویض قفل در مدت اجاره توسط شما نیز مشکلی ندارد.

قبل از انقضای مدت اجاره نمیتوانید قرارداد را منحل کنید مگر در موارد خیارات فسخ

شما مطابق قرارداد اجاره باید رفتار کنید
وچنانچه طبقه دیگری برای خود موجر هست شما حق ندارید از ورود ایشان جلوگیری نمایید
درصورت فسخ پول رهن عودت داده میشه