آیا میتوان از طریق این قولنامه از اداره برق خسارتی گرفت یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۶ #80933585

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده در سال ۱۳۶۹ ملکی در ملارد خریداری میکنند که تنها قولنامه آن موجود است، پس از مدتی این زمین را به شخص دیگری واگذار میکنند که شخص خریدار متوجه میشوند که زمین ظاهرا در طرح دکل برق قرار دارد، و پس از طرح شکایت زمین را پس میدهند و پدر بنده کلیه حقوق ایشان را باز میگردانند و پرونده مختومه میشود، اما الان قولنامه این قطعه زمین موجود هست، سوال من اینه که آیا میتوان از طریق این قولنامه از اداره برق منطقه ملارد خسارتی گرفت یا خیر؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر منظور شما این است که بخاطر فسخ معامله ای که احتمال داشت دکل برق در آن قرار بگیرد مطالبه خسارت نمایید متاسفانه نه چنین چیزی امکان ندارد در صورتی میتوانستید که شخص فسخ کننده معامله نامه ای کتبی با مهر اداره برق منطقه از اداره برق در دست داشته باشد که حال مشخص شود نامه غیر واقعی بوده است ثابت نماید بخاطر دستور اداره برق معامله شما بهم خورده است .

باسلام قولنامه عادی معتبراست و میتوان جهت احقاق حقوق اقامه دعوی نمود.

با سلام
تامین دلیل تعیین میزان خسارت نموده و دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت اداره برق تقدیم نمائید