مطالبه چک سفید امضاء ضمانتی به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۱ #80930

با عرض سلام و خسته نباشید.بنده حدود ۶ سال پیش طی قرار داد عادی ملکم را به یکی از دوستانم جهت پیشبرد اهداف اقتصادیش دادم و ایشون متعهد گردید طی ۶ماه ملک را برگرداند و بابت ضمانت قرارداد یک برگ چک سفید امضاء و بدون مبلغ و تاریخ به بنده داد.حال سوالی از شما داشتم.
۱.آیا با گذشت ۵/۵سال از مهلت مقرر در قرارداد و وجود لاشه چک در دستم می توانم با آن اقدام کنم ونیازی به اثبات انجام تخلف متعهد می باشد؟و بر عهده کدام طرف قرارداد می باشد؟
۲.اگر چک توسط بنده تکمیل گردد و به همان تاریخ ۵/۵ پیش برگشت بخورد آیا دلیلی بر عدم حسن نیت اینجانب بوده و همچنین موید عدم بدهکاری صادر کننده می باشد.؟
۳.آیا عدم حضور صادر کننده در زمان نوشتن چک دلیل بر عدم مدیونیت وی می باشد؟
۴. آیا می توان چک را به شخص ثالث واگذار نمود؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بایت چک بهتر است از راه حقوقی پیگیر باشید .

با سلام
شما می توانیدچک را از طریق حقوقی پیگیری کنید،و ایرادی بابت پر کردن آن توسط خود شما وجود ندارد،فقط در دادگاه باید تخلف ایشان را اثبات کنید که در ازای آن چک را به اجرا گذاشته اید