در صورت تقسیط مهریه چند درصد از حقوقم کسر خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۰۲۳ #80922809

سلام
بنده دبیر اموزش و پرورش هستم قصد دارم از همسرم جدا شوم و فرزندی نیز نداریم بابت منزل مسکونی ای که خریده ایم از بانک وام گرفتم با توجه به اینکه از این خانه برای استفاده شخصی خودم استفاده می کنم و کاملا در سطح شان خودم می باشد و خانه دیگری و اموال دیگر و شغل دیگری نیز ندارم فقط یک ماشین از خودم دارم حال با این شرایط چند سوال داشتم؟ در صورت تقسیط مهریه چند درصد از حقوقم کسر خواهد شد؟ ایا یک سوم بعد از کسر قسط وام مسکن کسر خواهد شد یا از پایه حقوق یک سوم کسر خواهد شد؟ایا همسرم می تواند خانه را مصادره کند؟برای رفت وامد به محل کارم به ماشین نیاز دارم ایا باز هم ماشین توقیف خواهد شد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس ماده ۹۶ قانون اجرای احکام مدنی، اگر محکوم‌علیه، کارمند باشد، محکوم‌له می‌تواند تقاضا کند که حقوق و مزایای محکوم‌علیه، توقیف شود. در همین راستا اگر محکوم‌علیه، زن یا فرزند داشته باشد، یک‌چهارم حقوق و مزایای او توقیف می‌شود و در غیر این‌صورت، یک‌سوم حقوق و مزایای او، به نفع محکوم‌له، بازداشت خواهد شد.

"با سلام"
در صورت معسر بودن از حقوقی شما کسر نمیشود فقط در صورت توقیف کسر میگردد

- در صورت پذیرش اعسار و تقسیط مهریه ، کسر حقوق منتفی است . کسر حقوق زمانی امکانپذیر است که اعسار پذیرفته نشود و مالی نیز برای توقیف وجود نداشته باشد .
- چنانچه ملکی به جز ملک یاد شده نداشته باشید به عنوان مستثنیات دین محسوب شده و قابل توقیف نمی باشد .
- خودرو در شمار مستثنیات نیست مگر آنکه محل اعاشه تلقی و اثبات شود .

دارایی زوج توقیف میشود. در صورتیکه بعد از حکم شما توافق ب مقدار و نوع پرداخت نکنید زوجه میتواند اقدام کند. و بفرض مثال اگر یکو ششصد حقوق دارید چهارصد تومن آن توقیف میشود.