آیا حبس تعلیقی به مدت ۴۲ ماه موجب محرومیت اجتماعی خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۶ #80908

با سلام
بنده اخیرا به اتهام جعل برگه مرخصی در سربازی به ۴۲ ماه حبس که ۳۸ ماه آن به مدت یک سال به حالت تعلیق درآمده است محکوم شده ام آیا این حکم در حال حاضر منجر به محرومیت اجتماعی خواهد شد؟

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله سابقه کیفری موثر است و محرومیت اجتماعی به مدت ۲ سال خواهید داشت.

درود
بله به مدت دوسال موجب محرومیت اجتماعی خواهد شد .

بله محرومیت اجتماعی را شامل می شود

با درود با گذشتن دوسال پس از اتمام حبس منتفی می‌گردد

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید محرومیت اجتماعیبعد از اتمام دو سال از پایان ۴۲ ماه حبس از سابقه شما حذف می گردد .

بله
محرومیت اجتماعی پس از گذشت مدت ۲ سال از پایان ۴۲ ماه حبس از سابقه شما حذف می شود