برای مطالبه حق و حقوق از کارفرما، همین گردش مالی کفایت میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #80869075

با سلام و خسته نباشید به همه اعضا فعال سایت بنیاد وکلا

من از سال ۹۴ برای یک شرکت خصوصی کار کردم دادخواست دادم جلسه اول نیامدن کار فرما جلسه دومم شنبه میباشد، من تنها مدرکی دارم اینه که سال ۹۷ بیمه کردم و هیچ قرار دادی یا فیش حقوقی به من نمیداده ولی گردش مالیم هست که کارت این شخص حقوقمو پرداخت میکرده و شاهد دارم اونجا کار میکردم اما اداره کار گفتن شاهد بدرد ما نمیخوره.
آیا همین گردش مالی کفایت داره؟
البته فایل صوتی دارم ازش که سال ۹۷ مشخص کردیم ماهی ۸۰۰ تومان میداده بدون هیچ مزایای دیگه ای؟
البته بازرس های اداره کار گفتن اگر جلسه دومم نیاد ما رای صادر میکنیم.
آیا کار فرما میتونه از این موضوع زیر همه چی بزنه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شاهد جز ادله اثباتی در روابط کار نیست. اما می توانید درخواست بازرسی کار کنید. بیمه و پرداختی ها دلیل خوبی برای احراز رابطه کاری است.

خیر با مدارک موجود امکان تکذیب رابطه کارگری و کارفرمایی وجود ندارد.