شکایت از کارفرما بابت خیانت در امانت سفته سفید امضا، به چه صورت انجام شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۴۰۹ #80864040

سلام
من در یک مجموعه به مدت ۳ سال و ۴ ماه فعالیت داشتم و در ۱ سال و ۴ ماه آخر قراردادی نداشتم و در آخر پس از اینکه مطالبات من به ناحق محاسبه میشد از مجموعه بیرون آمدم. سپس کارفرما سفته هایی که بابت قرار دادهای سال های اول و دوم داشتند را واخواست کردند و فعلا در رای اول شورا من محکوم به پرداخت شده ام.
چگونه میتوانم از ایشان شکایت کنم و ثابت کنم که ایشان از سفته ها سواستفاده کردند؟
و خیانت در امانت کرده اند. در ضمن من نمونه ی قرار داد ها را ندارم و حضور ذهن هم ندارم که در آن زمان ایشان پرداخت سفته را در قرار داد ذکر کرده اند یا نه!

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود.سریعا"بر علیه کارفرما در اداره کار بابت حق سنوات تمام سالها و عیدی و پاداشهای تمام سالها و تمام حق و حقوق کارگری را مطالبه کنید.سپس با استناد به قرارداد کاری و شهود از همکاران و یا آشنایان واتیان سوگند، شکایت کیفری خیانت در امانت سفته ها که بابت حسن انجام کار در ید کارفرما بوده و هیچ بدهی بابت سفته ها بهش نداشته اید و هیچ منشای طلبی ندارد.

سلام، چنانچه استشهادیه دارید به استناد آن بابت حسن انجام کار بودن سفته ها را اثبات کنید.

سلام
صرفا با ارائه قرارداد ضمانی بودن قابل اثبات است و همچنین اگر در سفته عبارت حسن انجام کار قید شده باشد

سلام دوست عزیز
حتما پیگیر شکایت کیفری شوید ابتدا از اداره کار مربوطه پیگیر حقوق معوق خود شوید و سپس با ادله و اسناد و مدارک و شهادت همکارنتان پیگیر بازپس گیری سفته ها و اینکه انها برای حسن انجام کار در ید ایشان بوده نه برای امر دیگری و اگر بتوانید محکم بایستید و دفاع کنید حتما پیروز خواهید شد به امید بدست اوردن حق تان

سلام
طبق ماده ۶۷۳ قانون مجازات اسلامی(کتاب پنجم)،
هرکس از سفید مهر یا سفید امضایی که به او سپرده شده یا به هر طریق به دست آورده است،
سوءاستفاده کند، به یک تا سه سال حبس محکوم خواهد شد.
همچنین به استناد ماده ۶۷۴ همین قانون، اگر شخصی چک یا سفته ای را که در اختیار دارد و قرار بر این بوده که این چک یا سفته را به صاحبش بازگرداند (آنرا خرج نکند) مورد سوءاستفاده قرار دهد یا آنرا تلف کند و از بین ببرد، به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
می توانید از همگاران ب عنوان شاهد استفاده کنید و یا مدارک ک نشان دهند شما در انجا کارمند بودید وحتی از حسابی ک ب عنوان واریزی حقوق پرداختی داشتید

سلام شما میتوانید علیه ایشان دعوای ابطال سفته و خیانت در امانت مطرح نمایید