عدم امکان تخفیف بیمه شخص ثالث برای خودروی جدید با پلاک سابق

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲ #80841611

سلام وقت بخیر، من ۹۸/۰۹/۲۸ یک خودرو خریداری کردم و در سال ۹۹ پلاک دیگری که داشتم را روی آن نصب کردم و همیشه با ۷۰ درصد تخفیف بیمه شخص ثالث انجام می‌دادم، اواخر سال ۴۰۲ پلاکم رو روی ماشین دیگری نصب کردم. الان بیمه میگه ۷۰ درصد تخفیف شامل من نمیشه. لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
احتمالا کاربری خودرو جدید متفاوت از خودروی قبلی می باشد، بدین جهت انتقال تخفیف عدم خسارت به خودروی مشارالیه امکان پذیر نیست.

در مورد شما باید پلاک بر روی یک خودرو استفاده میگردید تا تخفیف شامل حالتان بشود.

با درود ، طبق قانون جدید انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث فقط زمانی امکان پذیر است که شخص دارنده تخفیف فقط یک خودرو داشته باشد و بیمه نامه فقط برای یک خودرو ش استفاده کند یعنی همزمان نمی‌تواند در دو خودروش استفاده کند و شرط دیگر انتقال تخفیف آن به خود دیگرش، باید کاربری خودرو یکی و مشابه باشند و حتی میتواند به اعضای درجه یک خانواده اش هم انتقال دهند