عدم رعایت نکات ایمنی از طرف کارگر و وقوع حادثه در کارگاه را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #80823

با سلام
بنده کارگاه پولکی دارم و کارگرم برای کندن یک تیکه کوچک پولکی از چرخ برخلاف توضیحات همیشگی بنده که نیازی نیست اینکار را انجام بدهید و همچنین بدون خاموش کردن چرخ و بدون استفاده از کارتک مخصوص این کار دستش به زیر چرخ می رود و ۳ انگشتش دچار جراحات و شکستگی شدید می شود ،حال پزشگ قانونی ۲۷ میلیون دیه تعیین کرده , از طرفی قراردادی هم ندارد و تنها ۴ ماه مشغول کاره پاره وقت بوده همچنین کارگاه و کارگران هم بیمه نبودند .
لذا چند سوال دارم :
۱. این پرونده حقوقی است یا کیفری و هزینه وکیل طرفین با کیست ؟
۲. مقصر کارفرماست یا کارگر و از طرفی چگونه باید ثابت کنم که کارگر در حین بار زدن نبوده و داشته چرخ را تمیز می کرده ؟
۳.بنده هزینه عمل و دکتر و فیزیوتراپیها و ۲ ماه بیمه و ۲ ماه حقوق و مقداری پول به اشکال دیگر حدود ۷ میلیون به آنان دادم لذا در صورت قصور کارگر آیا این هزینه ها برگشت داده می شود ؟
۴.اگر مثلا کارگرم ۵۰ درصد مقصر باشد باز هم هزینه وکیل او با من است ؟
پیشاپیش بابت پاسخگویی متشکرم

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بهرحال بایستی بیمه کارگاهی تعبیه مینمودید . پرداخت غرامت با شماست . بهتر است وکیل اخذ نمایید .