با فرار از تصادف؛ بیمه به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۳ #80812854

سلام. اگر از صحنه تصادف فرار کنیم باز هم بیمه بهمون تعلق میگیره؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر تصادف شما جایی ثبت نشده باشد نمی توانید از بیمه مطالبه ی خسارت کنید

با سلام..
در صورت فرار از صحنه تصادف و عدم ترسیم کروکی.. استفاده از بیمه شخص ثالث منتفی می باشد..
موفق باشید..

بیمه بدنه تعلق خواهد گرفت اما بیمه ی شخص ثالث خیر

با سلام
اگر بیمه بدنه دارید امکان استفاده از بیمه بدنه وجود خواهد داشت

با سلام
در این موارد صرفا بیمه بدنه برای راننده مقصر تعلق خواهد گرفت نه بیمه شخص ثالث .

با سلام
فقط بیمه بدنه تعلق میگیرد

در صورت داشتن بیمه بدنه امکان استفاده از بیمه بدنه وجود دارد ولی بیمه ثالث قابل دریافت نیست .