ادعای استفاده از برگ سفید امضاچگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #80727

شخصی ناشناس با پیدا کردن تلفن من به من زنگ زده و ادعا کرده از طریق شخص دیگری که نمی‌دونم کیه تعدادی رسید سفید امضا مربوط به سالهای گذشته از من در اختیار داره و درخواست پول کرده.
برای من ایمیلی هم فرستاده که در آن فقط امضای من اسکن شده است.
مشخصا مربوط به زمانهای قدیم حداقل دو سال پیش است و مشخصا پای نامه ای بوده چون من هرگز رسید سفید امضا به کسی نداده ام. حال اگر بخواهد شکایت کند در دو حالت زیر چکار باید بکنم
۱- اگر روی برگه چیزی ننویسید و به همان حالت سفید امضا به دادگاه ارایه کند؟
۲- اگر چیزی بنویسد و مثلا مرا بدهکار جلوه بدهد؟
لازم به ذکر است که من در فاصله سالهای ۸۶ تا ۹۴ به جرم مالی در زندان اوین بودم و ممکن است این برگه ها از مکاتبات من در اوین جدا شده و مورد سو استفاده قرار گرفته باشد.

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام با توجه به انکار انتساب امضا ها به شما در صورتی که برگ سفید امضا تکمیل و استفاده شود جرم جعل و استفاده از سند مجعول اتفاق افتاده

در صورتی که امضاءهای فوق از برگه های دیگری جدا شده و یا به عبارتی الصاق شده باشند این مورد توسط کارشناسان دادگستری قابل تشخیص است بنابراین ارائه برگه سفید امضاء شما بدون قید نوشته ای در آن با توجه به اینکه خواسته خواهان مشخص نیست قابل پیگیری نبوده و چنانچه با نوشتن متنی در برگه شما را بدهکار قلمداد کنند می توانید با درخواست کارشناسی اثبات نمایید که امضاء و نوشته مطابقت ندارند که این امر می تواند جرم سواستفاده از سفید امضاء نیز قلمداد شود.