چگونه از زمین های روستایی که توسط برادران پدرم تصاحب شده اند، حق پدرمان را بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۰ #80722211

سلام
پدر بنده فوت شدن و ما فرزندان تصمیم داریم که حق پدرمون از زمین های روستایی رو از برادراش بگیریم که چندین سال دستشون هست، و از پدر من از روی بیماری داخل خونه یک امضا گرفتن که تو هیچ حقی نداری، تاکید کنم که عموهای من برگه انحصار وراثت هم ندارن و دارن از زمین ها استفاده تجاری و تفریحی میکنن.
آیا ما میتونیم اقدامی انجام بدیم و حقمون رو بگیریم؟
برداشت هایی که این چند سال از زمین ها داشتن هم به ما تعلق میگیره؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متن امضا شده توسط پدرتان در راهنمایی شما موثر است.

بایستی جهت کسب راهنمایی صحیح در مورد ماهیت آن برگه امضا گرفته شده بیشتر توضیح دهید.

موضوع کمی پیچیده است، شما ابتدا باید نسبت به ابطال سندی که در بیماری پدر مرحوم تنظیم شده اقدام کنید و پس از موفقیت در این مرحله دیگر مسائل مورد نظرتان ممکن خواهد شد

اگر بتوانید ابطال رسیدی که در زمان حیات پدر اخذ شده است را بادلایل دیگری اثبات کنید میتوانید حقوق خود را باز پس بگیرید و اجرت المثل ایام تصرف ملک را نیز طبق نظریه کارشناس مطالبه کنید ولی با توجه به اینکه پدر درقید حیات نیستند اثبات مالکیت وی بسیار سخت و دارای پیچیدگی زیاد است.