چه کار میشه کرد قبل از فوت طرف اموال بدون مالیات تقسیم شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۶ #80679099

سلام خسته نباشید سوال من در مورد ارث بالای ۱۰ میلیارد هست چه کار میشه کرد قبل از فوت طرف اموال بدون مالیات تقسیم شود

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است در قالب صلح عمری انتقال دهد

در قالب صلح می توانید انتقال دهید

لنتقال به هر نحو دارای مالیات متعلقه خواهد بود لاکن از مالیات بر ارث کمتر خواهد بود لذا بهترین اقدام تنظیم صلح نامه خواهد بود

سلام انتقال اموال طریق صلح در زمان حیات امکان پذیر بوده
ولی به این نقل و انتقال نیز مالیات تعلق می گیرد البته نه به اندازه مالیات بر ارث

سلام انتقال اموال از طریق صلح در زمان حیات ممکن است اما دقت داشته باشید که به این نقل و انتقال نیز مالیات تعلق می گیرد البته نه به اندازه مالیات بر ارث.

سلام و عرض ادب. ایشان باید در زمان حیات خود اموال را به افرادی که مد نظر دارد مانند فرزندان و همسر، انتقال دهد اما برای تامین امنیت ایشان بهتر است منافع اموال را تا زمانی که زنده هستند برای خودشان نگه دارند. به دفاتر اسناد رسمی که مراجعه کنید آنجا برایتان اینکار را انجام میدهند و سند تنظیم میکنند.

سلام میتواند در قالب صلح یا هرعقد دیگری اموال را انتقال دهید.