سازنده می گوید باید به من ما به التفاوت بدهید و اگر ندهی از قرارداد انصراف میدهد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۴ #80655605

با سلام در سال ۹۵ یک قرداد پیش فروش اپارتمان را امضا کردم. حالا پس از نزدیک به دو سال تاخیر در تحویل واحد سازنده می گوید باید به من ما به التفاوت بدهید و اگر ندهید طبق ماده فلان، از قرداد انصراف میدهم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود و ادب
بستگی به متن قرارداد و توافق شما دارد ممکن است ما به التفاوت در قرارداد قید شده و شما امضا نموده ایید چون مصالح و دستمزد کارگر هم به روز حساب می شود

سلام
مابه‌التفاوت چی ؟ متراژ یا ....

دوست عزیز, این امر نیازمند بررسی قرار داد شما می, باشد,

سلام
اگر در قرارداد پیش فروش راجع به مطالبه ما به التفاوت ناشی از اختلاف متراژ و امثال آن شرطی شده باشد فروشنده حق مطالبه آن را دارد و الا قرارداد به اعتبار و قوت خود باقی است و یک طرفه قابل انصراف نیست به هر حال تا قرارداد رویت نشود اظهار نظر قطعی میسر نیست.