ایا هیئت مدیره می تواند خود تصمیم به ساخت قسمت های جدید مانند ابشار و شهر بازی و ... برای اپارتمان بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۶ #80617

با سلام. بنده مالک یک واحد اپارتمان در مجتمع ۷۵ واحدی هستم.
چند ماه قبل هیئت مدیره ساختمان با ارای ساکنین (نه تمام ساکنین) انتخاب شدند.
بعد از دو ماه هیئت مدیره اعلام کرد که تصمیم به احداث ابشار در حیاط مجتمع، تاسیس وسایل بازی در حیاط، تاسیس الاچیق در حیاط ، نصب دوربین و ... گرفته است و ما را مجبور به پرداخت هزینه های انها نموده است. ایا هیئت مدیره اختیار انجام این امور را بدون اطلاع ساکنین دارد؟ اگر خیر چگونه باید از انها شکایت کرد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اختیار چنین تصمیمی را ندارد.

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر نمی تواند صرفا برای مشاعات می تواند تصمیم بگیرد .

با سلام اختیارات هیات مدیره برای اداره امور مشاعات میباشد نه تصرف در مشاعات و حق مالکیت دیگران