آیا با وجود صفر بودن درصد الکل، گواهینامه ما ۶ ماه ضبط خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۷ #80610255

سلام
من و دوستم را به دلیل شرب خمر و داشتن ۳ گرم گراس در ماشین من دستگیر کردند، ۳ گرم گراس برای دوستم بود و گردن گرفت، در کلانتری اعتراف به شرب خمر کردیم اما پس از تست پزشکی قانونی درصد الکل برای هر دو صفر بود و در دادسرا انکار کردیم و حکم منع تعقیب صادر شد، الان ۲۱ روز از توقیف ماشین می گذرد، امروز به ستاد ترخیص مراجعه کردم، افسر گفت علت توقیف مشخص نیست و باید از دادسرا نامه بیاورم تا اگر شرب خمر بوده ۶ ماه گواهینامه ضبط شود، از دادسرا نامه گرفتم و قاضی ارشاد نوشت علت توقیف شرب خمر و حمل مواد بوده است که برای شرب خمر قرار منع تعقیب صادر شده، دادسرای انقلاب هیچ نامه ای به من نداده است.
آیا به دلیل حمل ۳ گرم گراس به توقیف ماشین اضافه میشود؟
آیا با وجود صفر بودن درصد الکل گواهینامه ۶ ماه ضبط می شود؟
قاضی ارشاد نامه ای مبنی بر صفر بودن درصد الکل به من نداد.
با تشکر

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از لحاظ ضرب خمر منتفی است بایستی درخواست رفع توقیف خودرو را نمایید

به دلیل حمل ۳ گرم گراس به توقیف ماشین اضافه میشود در صورتی که شما نیز به گونه ای شریک جرم و یا معاون محسوب شوید و الا منتفی است.
با وجود صفر بودن درصد الکل گواهینامه ۶ ماه ضبط نمی شود

سلام اگر در اتهام شرب خمر قرار منع تعقیب صادر شده باشد ضبط گواهینامه به دلیل شرب خمر منتفی است

سلام
با توجه به قرار منع تعقیب در خصوص شرب خمر ضبط شدن گواهینامه منتفی است و با عنایت به اینکه حمل گرس توسط دوستتان صورت گرفتهذنه شما می توانید ماشین را از توقیف خارج کنید.