آیا می توانم به صورت دستی روی یک برگه معمولی و بدون مراجعه به بنگاه املاک و یا دفتر اسناد مبایعه نامه ای را به نام خود تنظیم کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #80585796

سلام.وقت شما بخیر.
مادر بنده واحدی رو که به نامش هست و مسکن مهر می باشد و هنوز سند ندارد به صورت وکالت بلاعزل به من وکالت دادن. در بخشی از متن وکالت نامه قید شده که وکیل حق هرگونه معامله با هر شخص حقیقی یا حقوقی ولو با خود را دارد. سوالی که داشتم این است که آیا خود بنده می توانم به صورت دستی روی یک برگه معمولی و بدون مراجعه به بنگاه املاک و یا دفتر اسناد رسمی مبایعه نامه ای را به نام خود تنظیم کنم و جای فروشنده با داشتن این وکالت جای مادرم خودم امضاء کنم و جای خریدار هم خودم؟ به مفهومی دیگر معامل و متعامل در این مبایعه نامه دستی خودم باشم و چند شهود زیر این مبایعه نامه دستی را امضاء کنند؟ آیا این برگه خدایی تاکرده بعد از فوت ایشان اعتبار قانونی دارد و کسی نمیتواند ادعایی نسبت به این ملک و انحصار وراثت این ملک داشته باشد؟
البته از لحاظ شرعی و اخلاقی مادرم با این موضوع موافق هستند و برای همین به بنده وکالت بلاعزل دادن منتها با توجه به ابطال وکالتنامه خدایی ناکرده بعد از فوت و از آنجایی که قصد ناراحت کردن ایشان را با مطرح کردن این مساله ندارم چنین قصدی دارم.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید انجام دهید

به نطر بنده بین خودتون و مادرتون یک صلح نامه معوض با حضور شاهد تنظیم و امضا و اثر انگشت کنید

سلام برای تنظیم قرارداد نیاز به مراجعه به بنگاه نیست . باید متن قرارداد توسط یک وکیل تنظیم شود و در اختیار شما قرار بگیرد . ضمن این که اگر مادرتان راضی به انتقال است ، بهتر است که ایشان شخصا زیر قرارداد را امضا نمایند . امضای شهود نیز لزومی ندارد اما در هر حال برای جلوگیری از اعتراض بعدی توسط وراث ، بهتر است که هم شاهد زیر قرارداد را امضا کند و هم مادرتان به عنوان فروشنده .

با سلام
جهت قانونی بودن معامله بهتر است مبایعه نامه ای در مشاورین املاک تنظیم و چندین شهود نیز پای مبایعه نامه را امضاء و تایید نمایند.