آیا من فروشنده تعهدی در قبال نما کردن ساختمان دارم یا نه ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵ #80562

ملکی با مشخصات موجود به فروش رسیده است و فروشنده خود را متعهدبه انجام تشریفات اداری جهت انتقال سند نموده است ،فروشنده به شهرداری مراجعه نموده از آنجایی که یکی از دیوار های این ملک نما نشده است شهرداری پایان کار نمی دهد فروشنده هم می گوید ملک را باشرایط موجود فروخته ام حال خریدار طی شکایتی خواستار تکمیل دیوار جهت انتقال سند می باشد حال از شما مشاور محترم در خواست دارم که بنده را در این زمینه راهنمایی بفرمایید که آیا من فروشنده تعهدی در این قبال یعنی نما کردن ساختمان دارم یا نه ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، در صورت تعهد بله

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر تعهدی در مورد تمای ساختمان داده باشید بله باید متعهد باشید .

چنانچه در متن قرارداد، مورد فوق یا اخذ پایان کار جزء تعهدات فروشنده در نظرگرفته شده باشد باید ایفاء تعهد انجام گیرد و با توجه به اینکه انجام تشریفات اداری تنظیم سند به عهده فروشنده بوده و برای این امر اخذ پایان کار ضروری است بنابراین باید نما یا دیوار ملک توسط فروشنده تکمیل شود.