آیا والدین زوجه بعد از فوت زوجه می توانند درخواست مهریه وی را داشته باشند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۵ #80553

با سلام و ادب
در صورت فوت زوجه و نیزدارا بودن یک کودک ۶ساله ،آیا مادر یا برادر و خواهر زوجه می توانند از زوج درخواست مهریه و ارث و میراث بنمایند؟
کودک دارای پرونده بیماری در بهزیستی می باشد.

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در فرض سوال مادر ورثه قانونی بوده و فقط او می تواند مطالبه مهریه نماید

مادر از ترکه متوفی ارث می‌برد و بعنوان وارث قانونی می‌تواند از زوج مطالبه مهریه کند،خواه و برادر بعلت وجود مادر دارای چنین حقی نیستند،وقتی زوج در قید حیات هست مطالبه سهم الارث از دارایی زوج معنایی ندارد

درود
ورثه دختر می توانند برای مهریه ایشان اقدام کنند.

خواهر و برادر متوفی ارث نمی برند ولیکن مادر از مهریه ارث می برد

ورثه ایشان می توانند مهریه وی را مطالبه نمایند

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید ورثه مادر می باشد و حق مطاله کردن مهریه را دارد اما برادر و خواهر جزو وراث نیستند و حق طلب مهریه را ندارند .

مادر متوفی (زوجه) میتواند مهریه ی دخترش را مطالبه نماید ولی برادر و خواهر متوفی به دلیل اینکه جزء ورثه نیستند نمی توانند نسبت به مطالبه مهریه اقدام کنند.