آیا امکان ذکر وجه نقد به عنوان جهیزیه داخل عقدنامه هست یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۳۹ #80549402

با سلام
من به زودی عقد میکنم و قراره با همسرم به یه شهر دور بریم که خانوادم امکان ارسال جهیزیه رو ندارن. به همین خاطر تصمیمشون بر این شده که به جای جهیزیه پول اون رو بدن ولی این نگرانی رو دارن که پول رو داخل عقدنامه به عنوان جهیزیه ذکر نمیکنن. سوالم از شما این هستش که آیا امکان ذکر وجه نقد به عنوان جهیزیه داخل عقدنامه هست یا خیر و اگر امکانش نیست ممکنه که سکه طلا بدن و سکه هارو به عنوان جهیزیه داخل عقدنامه بنویسن؟
ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهیزیه در عقدنامه ذکر نمیشود . بلکه مهریه ذکر میشود

با سلام
می توانید در یک توافقنامه بنویسید

سلام
بله
در شروط ضمن عقد نکاح میتوان عنوان کرد که بعلت فاصله زیاد خانه همسرشما جابجایی جهیزیه غیر قابل مقدور و غیر عقلایی بوده و به ازای ان مبلغ فلان مقدار به ما داده شد تا جهیزیه بخرید
راهمار دوم نیز میتوان قراردادی محضری نوشت بابت توافق مبنی بر وجه نقد بجای جهیزیه که بتوافق شوهر شما زسیده است

با سلام و عرض تبریک
منعی در قانون در این باب وجود ندارد
ولی حتما و بصورت مکتوب و با امضای آقای داماد،موضوع وجه نقد یا مقدار طلا و یا ..را مکتوب کنید و بنویسید که از باب تهیه ی جهزیه است.
انشالله مبارک باشه

سلام
می توانید طبق توافق در عقدنامه ذکر نمایید
اما به نظر راحت ترین راه ان است که فاکتور وسایل خریداری شده را به نام خود تنظیم نمایید