فراموش کردن صادر کردن بیمه بدنه و شکایت شخصی که بیمه نشده چه عواقبی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۸ #80548

سلام
من نماینده بیمه ایران هستم مدتی قبل شخصی برای صدور بیمه بدنه به من مراجعه کرد و من فراموش کردم که بیمه او را صادر کنم و او دچار تصادف شد ولی من تمامی خسارت های وارده به اتومبیل را پرداخت کردم ولی شخص از من شکایت کرده می خواستم بدونم باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ گونه مسئولیت مدنی متوجه شما نیست وازنظرتخلف اداری شرکت بیمه حق توبیخ دارد

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مسئولیت مدنی ندارید اما مسئوایت اداری و انتظامی قابل پیگری در بیمه می باشد .

با سلام با توجه به جبران خسارت مالی مسولیت مدنی شما منتفی است ولی مسولیت اداری و انتظامی شما در بیمه مرکزی قابل رسیدگی است.