سند ملکی که ارایه داده ربطی به ملک بنده ندارد و حتی خودم کارشناس دادگستری هم بردم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲ #80525035

بنده ملک تجاری مسکونی را دوسال پیش خریدم به صورت قولنامه ای و ملک مذکور فاقد سند و از زمین های واگذاری شهرداری می باشد. شخصی که به من ملک رو فروخته بود از پدرش خریده به ملبغ ۲۰۰ میلیون تومان در سال ۹۴ که اون موقع فاقد بنا بوده، با این شرط که تا زمان قید حیات پدرش حق فروش ندارد. و پس از ساخت بنا بعد از دو سال به بنده به مبلغ ۵۲۰ میلیون تومان فروخت. حالا پدرش که داری زمینی در نزدیکی ملک معامله دارد و داری سند مالکیت هست از بنده طرح شکایت کرده که ملک رو به پسرش برگردونم. پسرم حق فروش ندارد. و در دادگاه نخست در جلسه اول رای به نفع اونا صادر شده و ۲۰ روز مهلت تجدید نظر استان اومده.
اکنون میتواند این چنین اقدامی صورت گیرد؟
اصلا سند ملکی که ارایه داده ربطی به ملک بنده ندارد و حتی خودم کارشناس دادگستری هم بردم و اون هم در قالب صورت جلسه نوشتن که سند مذکور ربطی به ملک بنده ندارد.
پدرش رو زمین شرط گذاشته ولی اکنون ساختمان تجاری مسکونی معامله شده.
چند درصد احتمال نقض رای وجود داره؟با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توضیحاتی که داده اید احتمالا پدر در قالب صلح عمری اقدام به واگذاری ملک خود به پسرش نموده و اگر در صلح مذکور چنین شرطی مطرح شده باشد ، اقدام پسر در فروش ملک غیر قانونی بوده و نافذ نمی باشد . لذا رای صادره به نظر صحیح آمده و در مرحله تجدیدنظر هم تایید خواهد شد . ولی اگر ادعای عدم تعلق سند به ملک موضوع دعوی را بتوانید اثبات نمائید احتمال نقض دادنامه زیاد است .