از من شکایت شده قاضی هم از من دفاعیه و مستندات خواسته؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۱ #80508773

از سیم کارتی که به اسم من بوده کلاهبرداری کردن حالا از من شکایت شده قاضی هم از من دفاعیه و مستندات خواسته. چیکار کنم حالا

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صاحب سیم کارت مسوول کلاهبرداری انجام شده است مگر اینکه خلاف آن را اثبات نماید

سلام شما باید طبق مدارک و مستندات اثبات کنید که سیم کارت در ید شما نبوده و از موضوع بی خبر بودید

درود بر شما
اگر دلایلی دارید که ثابت میکند سیم کارت شما در اختیار فرد دیگری بوده به دادگاه اعلام فرمایید .

درود بر شما، متاسفانه اصل بر مسؤلیت صاحب سیم‌کارت است، لذا هر از مدارک، مستندات و شهود در اختیار دارید، ارائه کنید تا بتوانید اثبات کنید زمان وقوع جرم، سیم کارت در اختیار شما نبوده است.

مسولیت هرگونه سو استفاده از سیم کارت با صاحب آن است مگر اینکه خلافش را اثبات نمایید.

با سلام
شما باید ثابت نمایید که در زمان عمل مجرمانه سیم کارت در اختیار شما نبوده است

به دلیل مالکیت شما بر سیم کارت هرگونه مسئولیتی نیز بر عهده شما می باشد مگر آنکه بتوانید ثابت کنید که سیم کارت در اختیار شما نبوده و توسط فرد دیگری مورد استفاده قرار گرفته است .